miércoles, 27 de enero de 2010

After 3 week's and 2 days..!


Waaw (ja escric com els anglesos!)! com passa el temps, però encara queden 4/5 mesos per endavant, que en comparació, no és na!! Però amb lo bé que s'està aquí, amb el que es gaudeix sent lliure, sense tenir gaires obligacions més que les diaries d'un independitzat..tot temps és poc.
Vaig descobrint coses de Finlandia que m'agraden. No sé si per quedar-m'hi, perquè els finesos semblen bona gent, però massa distants i surten de l'armari quan s'emborratxen, i tampoc crec jo que sigui la manera, però encara no puc dir gran cosa. He conegut fineses makíssimes!
Sembla que fan les coses d'una manera més inteligent..es manifesten de manera super pacífica, atreuen a la gent amb menjar calent i expliquen el motiu; reciclen les llaunes i les ampolles, i te'n donen cèntims, la millor manera perquè la gent reculli la brossa del carrer;
Hem fet un munt d'activitats aquests dies...ESN rally (con el YMCA, fotos amb finesos, representacions teatrals, tast de menjar finès (liver, salmiaki..!) i varies rises), Onnella! dancing dancing, Kärpät-Pelicans emocionant animació moltes osties molts gols però vam perdre!, ice-hockey :) m'encanta cada cop en sé una mika més i és molt divertit amb finesos amb espanyols amb qui jugui però a passar-ho bé!, Internacional Fair...sense comentaris jo sola representant espanya? és com una broma! jo representava l'UAB, castellers, Pirineus, montserrat i sagrada família!, festa finesa, que ens van fer fora&pub d'espera, amb l'anina anem al lavabo a beure!&carléé música rap cutre&taxi d'11 persones!..
De moment bé, no paro, sola o acompanyada..però intento fer coses, a més de dormir..:) Tinc ganes de viatjar!! veure més enllà d'Oulu..!
Per avui, me'n vaig a veure parts d'Oulu encara no vistes..:) a fer fotus i veure una milessima part de món!
Fa vent, però tinc un SISU interior contra viento y mareas, contra males vibracions i el sentiment d'enyorança...!
Tinc ganes d'abraçar-te! muà

lunes, 18 de enero de 2010



..Quan el camí s'acabi o creguis haver arribat, sigui on sigui aquest lloc, jo t'estaré esperant..

Avui no em sento molt alegre però fa dos setmanes que sóc a Oulú i intentaré fer-ne un resum..miran-t'ho així, em veig obligada a ser més optimista. Respirar aire fresc ajuda a veure les coses d'una altre manera, però l'enyorança del/s ser/s estimats es nota en moments de bajon. He conegut molta gent, motivació adicional pel fet d'enrriquir-me i per veure-me'n capaç. He parlat anglès, dies millors, dies pitjors, però força bé, el que en comparació no tinc res a fer, més que seguir practicant. Sóc lliure, sense pares, sense gaires obligacions, fent el que vull..m'agrada, em valc per mi mateixa i això em fa créixer per fora i per dins. Molta festa..on el meu dot és la simpatia, el somriure del qual quasi mai me'n separo. Patinatge..una nova i grata afició! Descans i pensaments..I'm what I'm..I know that i've good and bad things, like everyone..but i think that the enviroment makes me feel different. So, not everybody is going to know who am I, only who has interest. I accept this, a mi bola i a ser feliç!

martes, 12 de enero de 2010

my first day in Oulu

Tinc ganes de començar amb aquest blog per escriure les meves experiències, els meus feelings, els meus records.. de moment aquí a Oulú, qui sap si continuaré escrivint més endavant.
Estic contenta..em sento super lliure i tinc ganes d'experimentar, de provar, de ser jo mateixa, de fer segons els meus pensaments i enrriquir-me i sentir aquest aire tan pur que es respira a Finland.
The first week..perfect! no m'ho hauria imagina't millor. Dilluns 4 de Gener a les 5.30h del matí, aixecar-se per anar a l'aeroport de Barcelona. Fer cua a British Airways, la maleta pesa massa, treu coses, bueno va, l'acceptem..fem un cafè ràpid i despedida dels papis!! Treu el laptop, els rellotges, mp3, mòbil, les botes, DESPELOTE! i per fi, a l'avió en destinació London, heathrow. Jo feliç, però amb llàgrimes als ulls, us enyoraré!!! Un cop a London, tot en dolars, molta gent, molt gran, però per sort tenia la mateixa terminal..so, cap problema, fem un cafè i esperem a que ens cridin per anar cap a Helsinki!! 2'5 hores més d'avió i arribo a Helsinki, tot blanc, gelat, mar, fosc..uau, això és un altre món! començo a notar l'idioma, la pujada de preu..però trobo una sala de fumadors, visca! Amunt i avall, amb la motxila de mà, el coixí dels amics i una bossa amb patates i les bambes que m'han fet treure..esperant fins a mitja hora abans per pujar a l'últim avió, pròxima parada..OULU, on m'hi espera una vida per 5 mesos! Pujo a l'avió..excuse me, can I go at the window seat?? yeah, of course! M'acomodo i em quedo fregida. 45 min més tard...mm..encara estem a Oulu? què passa...esperem, esperem...truco a la Miia que arribo tard, esperem..i per fi, l'avió s'alça cap al meu nou destí! :) Un lloc màgic, blanc, tranquil, natural, aire pur i glaçat..