lunes, 25 de julio de 2011

la revuelta!

..la plaza se hizo pequeña para tanta mente abierta, mente alerta, mente despierta..tantos años con tormenta de la lluvia, hicimos la REVUELTA! El camino nos lo hicieron estrecho, vamos a andar eliminando fronteras, conociendo la gente de otras tierras, buscando maneras de ir haciendo carretera..tantos años durmiendo, tantos años ardiendo y sin quemar! Somos indignadas que patean, fuimos indignadas de sofà!..empuñabamos los sueños, no queríamos más dueños del futuro, cada plaza se hizo eco de gargantas reprimidas por el miedo que ahora estalla, ese miedo se detiene creciendo, la razón de este pueblo convierte el lamento en protesta, se escucha, se habla y se piensa..vamos lentos porqué vamos lejos.. http://www.youtube.com/watch?v=roEm0GDZe5M

Quantes emocions viscudes a plaça catalunya. En realitat fa poc que va esclatar la primera tongada de gent, el 15Març..4 mesos envers tota una vida. Vamos lentos porqué vamos lejos! som molta gent, amb ganes de canvis, amb moltes ganes d'una vida lògica, sense tabús, sense trampes ni falsetats, simplement emocions, vivencies, sentiments, experiencies, coneixement, inteligencia, humanitat, afecte, respecte, tolerancia, igualtat, .. lògica! Quin sentit té viure en un món que ens estem carregant? perquè construir i construir si d'aquí dos dies això no arribarà enlloc? no té sentit! perquè tantes cases buides i tanta gent al carrer? perquè tants cervells amb ganes de fer i fer i fer...i cap oportunitat? perquè no se sent amb el cor sinó amb el cap?..o és que em deixat la part animal que teniem..i això és el que queda realment de la part humana? els humans pensem i reflexionem..però cap a on? els animals miren pel bé pròpi però almenys majoritariament es defensen dins de la mateixa espècie..
Esperança! plaça catalunya va ser un bon inici..cassolada a les 20.30h, assemblea general a les 22h, cada comissió diu la seva, estem d'acord, si, no, et repeteixes?, molta feina, torns oberts de paraula, moltes ments, GANES, poder, sentiments, energia..acció-reacció! S'ha de tirar endavant...això ja no s'atura, però ho hem de moure nosaltres! Ara...a assemblea de barri & coordinadora de barris! moltes ganes d fer i desfer...provar...democracia real ja...però no podem seguir així, sense fer res mentres el món no s'atura en el seu detriment, vida, recursos, contaminació,..!
Lluitem? TOTS JUNTS HO PODEM TOT!