jueves, 29 de marzo de 2012

amorós



Tard o d'hora tot s'acaba però tornarà a començar com la llum del dia que ens deixa en l'obscuritat, el silenci del poeta i la pàgina en blanc..conviuran fins que el cercle es torni un altre cop a tancar.








Avui sembla irrepetible, avui sembla diferent, cada cop sembla l'últim cop.

Cada instant és únic i somric recordant bells moments.. a casa donant-me la pota, i l'altre, rodejant la taula en busca de la costella, els teus lladrucs perquè et tirés una pedra que després no retornaves (no te'n vam saber ensenyar mai), les corregudes per Puigsagordi, per casa, pel parc, els amagatalls que et tenia guardats perquè descobrissis, aquells ulls tan preciosos demanant menjar, el morro llargarut que et servia per demanar carícies, la llengua que ho mullava tot, el estirar-me sobre teu i tu refunfunyar (en el fons t'agradava), dormir al teu costat, comprendre'ns quan alguna cosa no anava bé, aixecar-me del llit i veure't als meus peus estira't ocupant-ho tot, obrir la porta a força d'insistir, les benvingudes amb el coixí i lo gelós que et posaves al veure una abraçada..tu també en volies e! .. sempre havia pensat que m'hagués agradat portar-te al teu país d'orige
n, amb tota una colla dels teus, ..però tampoc sé si ho haguessis comprès pas..

T'estimo i et trobo i trobaré a faltar. Mou la cua
allà on siguis :*







domingo, 25 de marzo de 2012

..in Ede..


Nova actualització en la meva vida...Ede status!
6 dies aquí...i el presentiment és molt positiu. Aquesta petita ciutat de 67.812 (ara 67.813 :)) m'ha ofert una bona rebuda. Només arribar a la plaça de l'estació Ede Centrum, l'ambient de bars i tranquilitat ja pronosticava un bon inici. Un cafè al Railway's bar, més 3 o 4 que van venir després a casa la Wendy, bona companyia i molta amabilitat van fer del meu primer Holland's day un fantàstic començament de l'aventura. Tot ha continuat en ambient relaxat i bon humor. El segon dia vaig arribar a la meva new home, una caseta acollidora i una petita habitació extreta d'un conte de princesetes :) Maravellosa naturalesa al meu voltant..Abies, pinus, ocells d'espècies que no em sé, .. Hi ha molt per aprender, visitar i VIURE! Ja he donat un tomb pel mercat markt, per wageningen party, pel molí mollen, pel bosc bos, centrum i pels bars bars...tot això acompanyada de la meva nova amiga vriend bicicleta fiets!
El futur és prometedor...demà comença la vida de la treballadora..ready? steady? GOOOOOOOOOO!

domingo, 11 de marzo de 2012




Així és la meva vida..amunt i avall, non stop, amb unes idees i ideals en ment i no tancant barreres ni fronteres. Hi ha molt per descobrir, hi ha món, experiències, emocions, coneixements, vides, natura, visions per viure i sentir. Però tot té el seu contra..simplement s'ha de posar sobre la balança, preferències, valoracions, i sobretot el sentiment de que els trens s'han d'agafar perquè s'aturen a l'estació per poc temps. La vida no t'espera, simplement gira, i tu, com a ésser minúscul que ets, gires amb ella...enganxa-t'hi o deixa-la rodar, segons cadascú però amb la consciència de la presa de decisions. És difícil controlar la pròpia vida..saber què fer, saber com fer, saber amb qui fer i amb qui desfer,..per això em guio per la intuïció, és part de mi, em coneix i coneix l'entorn. I com més observi, pensi, analitzi, més savia serà ella.
L'amistat..gran companyia per la vida. Donar pel simple fet d'estimar a algú, per com és, pel que sap, pel que dóna i mostra. Abraçades, carícies..mostra d'amor.