martes, 13 de agosto de 2013

Gran temporada de vacances..
No paro quieta! Ahir arribava d'estar 5 dies rondant per Barcelona amb la Mili, una ruta turística divertida i amb filosofia, gaudint del mar vist des d'uns ulls aliens a ell, gaudint d'un Gaudí barceloní ple de màgia en els seus colors i formes, gaudint d'una història catalana que cada dia arrela més dins del meu cor, gaudint de fonts màgiques que revela emocions i força a la imaginació. I 2 dies de visita a Osca, Viva San Lorenzo! Revivint bons moments i coneixent noves tradicions, unió del poble i somriures de la gent.
I ara..preparant-me per Ibiza, 15 dies amb els meus, amb els de sempre, amb els que ens coneixem per fora i força per dins, tot i que massa sovint no ho expressem.
Busco les estrelles de les llàgrimes de Sant Lorenzo des del balcó de Barcelona, però no les trobo, són tapades per la immensitat dels núvols i la pol·lució. Serà que necessito buscar-les dins meu i al meu voltant..
viernes, 2 de agosto de 2013

After 4 months...I am back again!!

He perdut la costum d'escriure i això no m'agrada! Ara llegia escrits d'Oulu..i em venen mil records al cap, moments màgics, feliços, on el somriure era la meva prioritat! Tenia ganes de tirar una mica endarrera en la meva història, per fer més vius aquests bons moments ara que ve la Mili a visitar-me :D
I am lazy and I know it..la ciutat i les poques respostes socials em treuen l'energia que em fa estar bé. El poc que em motiva ara és la familia, els amics i les meves 4 poques aficions (bici, plantetes, microscopi i alguna sortida per Bcn i más allà..Sitges, Pirineus, Formentera!)
Keep trying! keep going!!!

Qui no és feliç revivint moments tan màgics en els que la importància de les coses era tan relativa! :)