jueves, 8 de abril de 2010

day of exam..great!


Ahir la nit, a Never grow old..the "last" ska party :)! Són genials..no paro de ballar i ballar, de fer el boig i divertirme, molta gent, l'autèntic ska! Aquesta no podia ser la última, després de descobrir que l'ska es pot ballar trotant a caball i és encara més divertit (la Mili me'n ha ensenyat :P). I aquest matí...a les 10h a la biblio, a retornar el llibre que sinó em cobren money, money! Una estona de repàs del primer exàmen a Oulu, Molecular ecology, i a dinar! L'exàmen prou bé, i després a fer unes birres am la Mili, una sauna..una bona tarda, si senyor :)!
Continuarem una mica més parlant sobre el viatje..Riga, una ciutat cuca. Cases petites, terrats triangulars, vermells, cases de diversos colors, moltes esglésies, una d'elles amb una torre amb molt bones vistes de tota la city, la gran plaça am la catedral i el simbol de la UNESCO world heritage, les 3 cases (the 3 brothers), no massa neu pels carrers (la novetat en aquests mons!), gent no excessivament amable, un carrer ple de paradetes d'ambar (collaret x l'amatxo!), un mini mercat de flors i molta gent amb rams..curiós, segurament degut a algo però mai ho sabrem.., guardes fent guardia i canvis de guardia, gent sentada al carrer amb un foc manifestant algo..una ciutat maca, el recordava a Bèlgica, de la qual tinc magnífic records, insuperables. 2 nits a Riga..i a agafar el bus d'hora pel matí cap a Tallin, uuhhh! Estonia, un altre país, un altre idioma (tot i que, qui ho nota?), una altre moneda (15 Lats = 1 euro; x tant anàvem sempre amb molts bitllets, el primer que vam treure 500 Lats, culloni! i son uns 33'333 eurus!)..arribem a les around 11h del matí després d'un parell d'hores de siesta en el bus amb música dels 70-80 de fons mm..:)
a llegir contes rusos i a fer nones...m'agrada Oulu :)

1 comentario:

  1. RIGAAAAAA!!! Els guardes fent guardia davant del palau presidencial! no es mouen, no somriuen...bff..costa creure que algú tingui passió per fer això! i segueixen fent pamplines per canviar la guardia, moviments determinants, caminar tot rectes..n fi, qui hi cregui, ja ho entendrà!

    ResponderEliminar