domingo, 22 de julio de 2012

Hola blog..
ara feia temps que no et visitava. En aquesta vida no hi ha temps per tot, i amb la meva falta d'organització encara menys. Però m'agrada escriure't. Perquè és una manera de plasmar allò que passa per la meva ment, aquells sentiments del cor, emocions viscudes, pensament que ronden però no m'hi detinc a analitzar-los. Quan escric, penso, ordeno ideas i m'ajuda a estructurar pensaments i reviure emocions.
Estic una mica confusa amb la meva vida. Tinc plans presents i plans de futur en ment..estic bé i sé què tinc ganes de fer, i la vida és molt llarga, i diem que hi ha temps per tot, però s'han de posar preferències. I encara és més difícil quan no sabem que ens deparà el futur.


When I was a young man, I wanted to change the world. I found it was difficult to change the world, so I tried to change my nation. When I found I couldn't change the nation, I began to focus on my town. I couldn't change the town and as an older man, I tried to change my family. Now, as an old man, I realize the only thing I can change is myself, and suddenly I realize that if long ago I had changed myself, I could have made an impact on my family. My family and I could have made an impact on our town. Their impact could have changed the nation and I could indeed have changed the world.         - Unknown Monk (1100AD)
Sé que em portarà temps i que el camí ja ha començat..

No hay comentarios:

Publicar un comentario