miércoles, 12 de mayo de 2010

18h 22 min de sol


Increasing..! :D
Tantes coses a explicar..tantes coses fetes i tan poc temps per tot.
Acabarem amb Vappu...i algun dia narraré els records del viatje a Tallin, Riga, Helsinki, Russia & viatjes family.
Després de passar el dia de picnic al parc del PSOAS amb pluja però sense importar-nos massa, vam anar cap a casa l'Anniina, on ens vam relaxar una estona, sauna amb ella&Axelle, sense cap tipus de vergonya, jo ja l'he perdut fa anys! Tradició finesa...sauna amb la beguda i de xerrera, sortir a pendre l'aire al balconet amb la tovallola i de tornada a la sauna :) molt gran, em va encantar! I després a voltar pel centre a veure on podiem anar de festa..45 special, onnela, karlee,..tots amb cua, pagant, però sempre queda la última opció: NEVER GROW OLD friend of sirenita! molt wai, música samba, reagge?¿ i bona companyia, que això és lo essencial en moments de festa. Riures, danses, xerrar, va arribant gent i altre se'n va. A les 3h de la matinada, sota el túnel dels ferrocarrils, tradició finesa, singing songs! Arribem, i amb nosaltres cada cop arriba més i més gent..però ningú canta, curiós! Fins que algú diu..coi! que estan cantant en petits grupets! juju, aquests finesos són únics! ens acoplem a un dels grupets i fem els coros mentre ballem! després vam imposar les nostres cançons, certament irrespectuós però malauradament més divertit! Un cop vist lo que hi havia..anem a menjar pizza!!! Fratelli ple..doncs cap al kebab! mm...rica pizza..!! I de tornada...oh no!! my bike was stolen!!!! fucking people :( tornada a modo patinete amb una bici mig trencada que ens vam trobar per allà i que el vitor&victor van reparar! Una nit genial, tot i el final. Arribo a casa i em trobo un fantàstic ram de flors que m'alegra, feliç 23 aniversari!





Després de Vappu...










estudiar a bit, swimming pool amb Axelle&Judita&piscina de bombolles :D, despedida del IAN a la big kitchen, tandem..or kind of.., trobada per xerrar del North cape?!, modificacions d'estudis, pillow fight! molt divertit, BBQ Gabriella..bonissim, patates al foc, platan&xocolata&icecream&mm...sausages of course, festa al 16&security men, relaxing days with news&films&information&talking, despedida Catherine/Xiaodi&Wenxian oohh..so sad! :( per despedir-nos ens van fer un arròs a l'estil tres delicies! am la seva cultura molt arraigada però sempre amb bon humor!, tenyir el cabell d la Mili first time!..:D
Today..Study, Sleep, study..and party! que demà aquí a Oulú és festa!
I like OULU! :D

1 comentario:

  1. Quina ilusió!! :D Un gran regal de part de tots!! Fotos&escrits de tota la gent que m'ha envoltat durant aquests mesos :) Un regal gegant&memòria per tota la vida. Gràcies Vitor pel currazo d'anar perseguint a tothom :D!

    ResponderEliminar