miércoles, 27 de enero de 2010

After 3 week's and 2 days..!


Waaw (ja escric com els anglesos!)! com passa el temps, però encara queden 4/5 mesos per endavant, que en comparació, no és na!! Però amb lo bé que s'està aquí, amb el que es gaudeix sent lliure, sense tenir gaires obligacions més que les diaries d'un independitzat..tot temps és poc.
Vaig descobrint coses de Finlandia que m'agraden. No sé si per quedar-m'hi, perquè els finesos semblen bona gent, però massa distants i surten de l'armari quan s'emborratxen, i tampoc crec jo que sigui la manera, però encara no puc dir gran cosa. He conegut fineses makíssimes!
Sembla que fan les coses d'una manera més inteligent..es manifesten de manera super pacífica, atreuen a la gent amb menjar calent i expliquen el motiu; reciclen les llaunes i les ampolles, i te'n donen cèntims, la millor manera perquè la gent reculli la brossa del carrer;
Hem fet un munt d'activitats aquests dies...ESN rally (con el YMCA, fotos amb finesos, representacions teatrals, tast de menjar finès (liver, salmiaki..!) i varies rises), Onnella! dancing dancing, Kärpät-Pelicans emocionant animació moltes osties molts gols però vam perdre!, ice-hockey :) m'encanta cada cop en sé una mika més i és molt divertit amb finesos amb espanyols amb qui jugui però a passar-ho bé!, Internacional Fair...sense comentaris jo sola representant espanya? és com una broma! jo representava l'UAB, castellers, Pirineus, montserrat i sagrada família!, festa finesa, que ens van fer fora&pub d'espera, amb l'anina anem al lavabo a beure!&carléé música rap cutre&taxi d'11 persones!..
De moment bé, no paro, sola o acompanyada..però intento fer coses, a més de dormir..:) Tinc ganes de viatjar!! veure més enllà d'Oulu..!
Per avui, me'n vaig a veure parts d'Oulu encara no vistes..:) a fer fotus i veure una milessima part de món!
Fa vent, però tinc un SISU interior contra viento y mareas, contra males vibracions i el sentiment d'enyorança...!
Tinc ganes d'abraçar-te! muà

1 comentario:

  1. Foto: the 2nd hand store...vaig entrar i en 5 minuts em van fer fora perquè tancaven, però crec que no els hi vaig donar masses bones vibracions, la dependenta em mirava amb cara rara..xD! aix akests finesos!

    ResponderEliminar